Header 2016

sunnuntai, 07 kesäkuu 2015 21:52

M1: Suomen mestareista SB Vaasaan - oranssien hyökkäyskalustoon vahviketta

Kuten Seinäjoen Peliveljet eilen joukkueen julkistamistilaisuudessaan totesi, on SB Vaasaan siirtymässä yksi pelaaja hallitsevien Suomen mestareiden riveistä.

kujalaSami Kujala on edustanut SB Vaasaa jo kahden edellisen kauden aikana farmisopimuksen kautta enemmän tai vähemmän. Nyt hän siirtyy ihan täyspäiväisesti oranssien hyökkääjistöön yksivuotisella sopimuksella.

- Hommahan on ensi kaudella melkein sama kuin menneelläkin kaudella, tällä kertaa pääpaino on vain Vaasassa Seinäjoen sijaan. Viime vuoden loukkaantumisen takia tuli vähän takapakkia ja pelasin vain puolisen kautta. Katsoin paremmaksi tulla Vaasaan kehittymään ja hakemaan uutta nostetta tulevaksi kaudeksi, Kujala painottaa.

Kujala on pelannut Salibandyliigassa kaikkiaan 24 ottelua ja tilillä on myös neljä playoff-matsia. SB Vaasan paidassa mies on kahden edellisen kauden aikana yhteensä tehnyt 32 ottelussa tehot 13+16=29.

Rikkonaisen kauden jälkeen tavoitteet tällä 23-vuotiaalla SPV-kasvatilla ovat maltilliset, mutta tahtotila on korkealla.

- Tavoitteena on pelata ehjä kausi ja sitä kautta kehittyä pelaajana. Odotan itseltäni myös paljon tehopisteitä. Tuon joukkueelle varmasti ainakin fyysistä kuntoa ja nopeaa liikettä. Joukkueena tulemme varmasti pärjäämään hyvin, Kujala virkkoo.

Luettu 3742 kertaa