Header 2016

lauantai, 30 toukokuu 2015 15:30

M1: Hyökkäysosastolle juoksuvoimaa jatkosopimuksen myötä

SB Vaasan hyökkäysarsenaaliin on solmittu jatkosopimus, sillä ikiliikkuja Rasmus Nyström laittoi tällä viikolla nimen alle papereihin.

SBV pelaaja-5Nyström, 23, on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut pelaaja Divaritasolla, sillä jo 17-vuotiaana hän pelasi 21 ottelua ja teki niissä tehot 3+4. Kokonaisuudessaan pelejä toiseksi korkeimmalla tasolla on kertynyt kuuden kauden aikana 117 kappaletta ja niissä tehopisteitä mukavat 42+23=65.

Nyström on suuren potentiaalin pelaaja, jonka parasta ei ole vielä välttämättä edes nähty. Nuoren, äärimmäisen juoksuvoimaisen laiturin uraa ovat sotkeneet muun muassa pienet loukkaantumiset, minkä takia hän oli menneenkin sesongin loppuosan pois. Tällä kertaa vaivasi olkapäävamma.

Nyström on kuitenkin taitava pelaaja, joka on joukkueen nopeimpia, mutta samalla myös kestävyydessä parhaimpia. Fysiikkansa lisäksi Nyström on parhaimmillaan varsin hyvä maalintekijä, mutta mies ei turhaan pidä meteliä itsestään.

- Jälleen saatiin erittäin sitoutunut ja tärkeä joukkuepelaaja joukkueeseen. "Rasse" on todella kova tekemään töitä ja monesti maalipaikat ketjukavereille siunaantuvatkin juuri Rassen hyvän karvauspelin tai pallonriiston seurauksena, päävalmentaja Marko "Pihvi" Luoma analysoi.

- Kaksi vähän vajaampaa kautta nyt takana loukkaantumisten takana, mutta toivotaan ja tehdään töitä sen eteen, jotta tämä kausi olisi ehjä ja saataisi Rassen hurjasta työmoraalista ja maalintekotaidosta kaikki irti, Luoma jatkaa.

Pysykäähän kuulolla, ensi viikolla ropisee sopimusuutisia taas muutama lisää. Tällä hetkellä, kun niitä on kasassa 14 kappaletta.

Luettu 1918 kertaa